Skal du flytte?

En anden ting, som et firma der hjælper med flytning kan hjælpe dig med er rent praktisk at få flyttet ens inventar til ens nye adresse. Det kan være ved hjælp af en flyttevogn, enten en mindre kassevogn der lige har plads til en seng på højkant og et slå sammen skrivebord ved siden af, eller også kan det være en stor lastbil, der kan køre med næsten hele ens hus på én gang. Derfor skal man altså gøre op med sig selv hvor meget man skal have flyttet for prisen afhænger naturligvis af om man blot skal have en lille kassevogn eller om man skal have en lastbil. Det samme gælder antal flyttemænd man skal bestille.

Hvor kan et flytning firma bestilles?

Et firma der hjælper med flytning kan bestilles rigtig mange steder. De fleste firmaer har både en hjemmeside på internettet og en butik, hvor man kan gå ind og aftale hvordan og hvorledes. Mange virksomheder har også reklamer i forskellige aviser og dagblade og de henviser så til enten deres hjemmeside, deres butik eller blot et telefonnummer, som man kan ringe til for at få en aftale. Sådanne virksomheder lever af, at private folk skal flytte fra a til b. Men nogle virksomheder flytter også for firmaer. Hvis e firma fx har bestilt en stor levering fra en butik. Møblerne skal så transporteres til deres kontor, hvor de skal bruge møblerne. Det kan et flytning firma også hjælpe med, da de har lastbiler og –/eller flyttebiler til rådighed.
Når et flyttefirma skal hjælpe så er det ofte sådan, at man selv skal stå for at pakke alle sine ting ned i kasser eller bokse eller en tredje ting. Det kan fx være, at man skal have sit skab flyttet. Så skal mans selv pakke alt sit tøj ned i kasser og så kommer flyttefirmaet og henter skabet og kasserne og flytter dem mod en pris. Når man skal pakke sit tøj ned – eller sine ting generelt, så kan det være en rigtig god idé at skrive uden på alle kasserne hvad der er i henholdsvis den ene og den anden kasse. Fx kan man skrive ”bukser” på kassen med ens bukser.

LÆS MERE  Bestil mad ud af huset i Mariagerfjord