Se tv sammen

Der findes ikke noget bedre end at sætte sig sammen med nogen og få en dejlig oplevelse i fællesskab og her er gode tv programmer fænomenale. Intet kan samle grupper, som en skærm der viser noget, som man bliver optaget af, sådan har det været fra fjernsynets spæde start og er det stadigvæk. At se tv sammen er både hyggeligt og meget givende for et par eller en gruppe. Gode udsendelser, film, serier eller sportskampe som man deler med andre, medvirker til at binde os sammen og giver desuden et fint grundlag for mange samtaler med partneren, børnene, familien og vennerne.
se tv

Mennesker mødes foran skærmen

I takt med at hjemmene har fået flere og flere skærme, er det at se tv i langt højere grad blevet noget vi gør individuelt, men der er stor grund til at slå et slag for at gøre det sammen med andre. Der er intet galt i, at få opfyldt sit behov for tid alene og det er da også ret naturligt, at medlemmerne i de fleste danske familier søger til hver deres skærm for at slappe af efter en lang dag. Savner I noget at være sammen om, der ikke kræver for meget af jer, så er det oplagt at kigge jeres tv vaner lidt efter i sømmene og måske prøve at skabe bedre rammer for at samles og dele oplevelser sammen.

Idéer til at se tv med andre

Har I overvejet at skifte tv kanaler? Ved at sammensætte familiens helt egen kanalpakke med spændende kanaler, får I et godt udgangspunkt til fremtidens fællesskab i stuen. Kig på mulighederne og bland i fællesskab jeres helt eget udvalg.
Lav gerne planer med faste fælles hyggetider med tv, det kunne f.eks. være: ”Hver fredag klokken 20 ser vi en film sammen”. I kan også skiftes til at bestemme, hvilken kanal der skal køre på det fælles tv.