Hvad er pneumatisk transport?

Pneumatisk Transport Service
Pneumatisk transport er ikke et nyt fænomen. Da det blev opfundet for mange år siden, var det især en god metode til at fragte fødevareprodukter på, bl.a. korn og mel. I vore dage er disse konstruktioner udviklet til at transportere mange forskellige ting, som f.eks. varer i pulverform, herunder mel og cement. Det bruges også til diverse korntyper, foderblandinger, foderpiller, granulat o.s.v. Der er særlige krav til disse vareområder og de bør altid følges til punkt og prikke, både så lovene opfyldes, men også for at de forskellige varetyper ikke tager skade under transporten.

Hvem benytter pneumatisk transport?

En bred vifte af folk, bl.a. i industrien og landbruget er afhængige af muligheden for sikker og professionel pneumatisk transport service i dag. Pulvertransport, som det også kan kaldes, er noget der et stort behov for hele tiden inden for mange forskellige brancher. Nogle fine eksempler kunne være: Brødfabrikker, – de skal hele tiden bruge meget mel, for at kunne producere brød og kager. Byggebranchen har konstant behov for hurtig levering af cement, så byggeprojekter ikke går i stå. Landbruget behøver foder og gødning for at fungere o.s.v.

Hvem udfører pneumatisk transport?

Det kræver en stor viden og gode evner indenfor materialekendskab, sikkerhed, teknik og beregninger, at udføre pneumatisk transport i Danmark. Det er et krævende og seriøst område at beskæftige sig med, hvor teknologien er i konstant udvikling og lovene ændrer sig i takt med tiden. Det er med andre ord ikke et hvert fragtfirma, der lige kan levere denne service til deres kunder. På nettet finder man de forskellige specialister på feltet i Danmark, de ved alt hvad der er værd at vide på området. Kontakte dem og hør om de præcise muligheder for, at indlede et muligt fremtidigt samarbejde om optimal og sikker fragt af varer i pulverform.

LÆS MERE  Bestil mad ud af huset i Mariagerfjord